Rent For Me

Team building

Kongrese in seminarje lahko popestrite z različnimi oblikami team buildinga. Zabavni team buildingi so odlični za popestritev poslovnih dogodkov in hkrati odlična animacija na pikniku ali zabavi. Zakaj? Ker delujejo povezovalno, so polne ekipnega naboja in poskrbijo za veselo in sproščeno vzdušje.

Pripravimo vam različne oblike team buildinga, ali animacijo na vašem dogodku, kjer vas postrežemo z dobro hrano in pijačo. Programi team buildinga se sestavljajo po vaših željah. 

     Golf

Golfski team building je namenjen spoznavanju osnov golfa in druženju. Primeren je tudi za negolfiste. Uživali boste v prvih samostojnih udarcih na vabišču, tekmovali boste v turnirju v patanju. Po kosilu oziroma večerji bodo v naši gostilni Jezerska hiša najboljšim podeljene nagrade.

    Rafting  

Spust po vodi v posebno izdelanem gumijastem čolnu, ki ga z veslom upravlja izkušen vodnik. Vodnik poda ustrezno obvezno opremo, vam razloži navodila glede vožnje in veslanja. Vaša vožnja poteka pod blejskim mostom mimo campa Šobec, do sotočja obeh Sav (Dolinke, Bohinjke), kjer sledi body surfing - spust z jopičem po brzicah. Vožnjo nadaljujemo pod Radovljiškim mostom do rafting centra, kjer sledijo še skoki z mostu. Po končanem raftingu vam lahko pripravimo tudi piknik, ali pa zaključite vaš avanturistični dan z akcijskim športom (Paintball) ter s spustom v veliki žogi (zorbing).

     Kajak 

Glede na sposobnosti udeležencev, inštruktor določi dolžino in predel po katerem bo potekal spust. Po končanem spustu vam pripravimo bogat piknik.

     Canyoning

Soteskanje ali canjoning je polno športno doživetje, ki vam napolni duha in razmiga telo, pri tem pa odkrivate najbolj skrite kotičke narave. Omogoča vam spust po soteskah, plavanje po kristalno čistih tolmunih, spuščanje po slapovih in še mnogo več. Za prijetno adrenalinsko dogodivščino v soteski in hladni vodi poskrbi posebna neoprenska obleka in čevlji, za varnost pa izkušen vodnik, plezalne vrvi in čelada. Vso potrebno opremo zagotovijo ponudniki soteskanja.

     Zorbing

 

     Paintball

     Jahanje

     Družabne igre

     Animacija na pikniku

     Lov na zaklad

     Smučarska tekmovanja 

Organiziramo smučarska tekmovanja na Pokljuki. Med in po končani tekmi vam pripravimo tople napitke in topel obrok.